Publicitat
Publicitat

Pitu Batlle i Sepu empaten i cap en surt victoriós (3-3)

Pitu Batlle i Sepu s'han enfrontat entre ells, però cap dels dos ha sumat els tres punts. Els dos tècnics van haver de conformar-se amb l'empat. El Bellcaire, però, va empatar a 3 en el temps de descompte. El partit va ser seguit per molts espectadors.

El duel entre Pitu Batlle contra Sepu acaba amb un repartiment de punts, empat a 3. Va haver-hi de tot, sis gols, tres expulsions (una local i dues visitants) i molt públic. Va ser per què Pitu Batlle i Sepu s’enfrontaven? (tall 4 Pitu, tall 2 Sepu i tall 2 Mou)

Anem a parlar estrictament del partit. Els bellcairencs empataven l’enfrontament al temps afegit gràcies al cop de cap de Bendandy Konteh. Emocionant el primer partit del grup 16 de la Tercera Catalana del Bellcaire-Palafrugell. L’empat a 0 inicial el trencava l’equip visitant amb la diana, en el minut 2, d’Arnau Ruiz. En el minut 24, el local Moha Zayzoun, de penal, feia l’empat. I els de Batlle es posaven per davant, amb el 2 a 1 gràcies a l’encert de Bendandy Konteh en el 34. I abans del descans, el visitant Pau Sala des de punt de penal, posava l’equilibri en el marcador.

Ja a la segona part, els palafrugellencs aconseguien posar-se per davant amb la diana d’Arnau Ruiz. El porter local, Genís Dalmau, va sortir abans d’hora i la pilota li va anar per sobre. I com us hem explicat, a les acabades del partit, Bendandy Konteh, de cap, feia l’empat a 3 final. L’assistència era de Miquel Font en un llançament de falta. Eufòria màxima a Bellcaire... (tall 1 Pitu Batlle i tall 1 Sepu)

Els dos entrenadors Pitu Batlle i Sepu s’enfrontaven per primera vegada entre ells i els dos, curiositats, són els únics que han ascendit a l’Escala a la Primera Catalana. Un el 2014 i l’altre al 2019. Potser per això o potser perquè hi havia moltes ganes de futbol, Bellcaire va estar ple fins a la bandera. Els bellcairencs volen intentar fer un bon paper aquest any.

Qui també vol fer un bon any és Marc Vidal que ha fitxat pel Bellcaire aquest estiu. És un dels quatre juvenils de l’Escala que ha fitxat per l’equip de Pitu Batlle.

El pròxim partit del Bellcaire és contra el Selvatans que aquesta jornada ha sortit escaldat del camp del Monells. 5 a 1 ha estat el resultat final.