Publicitat
Publicitat

Dedicació exclusiva de Vishal Shahani a la direcció del CAP

El Dr. Vishal Shahani assumeix la direcció de l'ABS de l'Escala de manera exclusiva. Des d'aquesta setmana el seu contingent de pacients s'ha derivat a una nova professional que s'incorpora a la plantilla del CAP.

El passat mes de juny la doctora Marta Pedrerol es jubilava i passava el relleu en la direcció de l'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala al doctor Vishal Shahani.El traspàs de funcions es feia a l'entrada de l'estiu, quan el CAP aten moltes més persones amb l'arribada del turisme.Durant aquest mesos Vishal Shahani ha combinat les tasques de metge de família, atenent el seu contingent de pacients, amb la direcció de l'ABS.Des d'aquesta setmana aquests pacients s'han derivat a la doctora Sandy Roa, que se'n farà càrrec a partir d'ara, i Shahani es dedica exclusivament a la direcció.Creu que haver exercit diferents funcions dins l'atenció primària li serveix d'experiència sobretot per detectar-ne les necessitats.Vishal Shahani té clar que en molts aspectes queda molt per avançar.

Tots aquests petits canvis que es proposa s'han de fer en un moment on l'atenció primària també està canviant, amb els metges de capçalera que han de fer el seguiment dels pacients en moltes especialitats.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar