Publicitat
Publicitat

Pitu Batlle i Sepu, el cara a cara més esperat es juga diumenge a Bellcaire

Aquest cap de setmana comencen les lligues de Segona i Tercera Catalana. A Tercera destaca el duel morbós entre el Bellcaire de Pitu Batlle i el Palafrugell de Sepu que dirigirà el primer partit oficial des que no és entrenador de l'Escala. I a Segona destaquem el debut del Viladamat de Botxi Minic a Segona.

Aquest cap de setmana, les lligues de Segona i Tercera Catalana aixequen el teló. Un dels plats forts de diumenge serà l'enfrontament entre el Bellcaire de Pitu Batlle contra el Palafrugell de Sergi Luís 'Sepu', que debutarà com a tècnic amb l’equip el seu poble després d’estar quatre anys dirigint al FC l’Escala. El partit és a le sis de la tarda.

Els dos tècnics, que competiran ara al grup 16 de la Tercera Catalana, tenen dues coses en comú, la primera que són els dos últims entrenadors de l’Escala que han durat més temps a la banqueta, i la segona que són els tècnics que han ascendit al club escalenc a la Primera Catalana, la màxima categoria del futbol català. 

Pitu Batlle va fer-ho el 2014 amb un ascens històric al camp del Can Gibert després d’empatar a 1 amb el gol de cap de Jordi Alabert. Era el segon ascens consecutiu, ja que l’equip havia guanyat el campionat de Tercera Catalana. I Sepu, en el seu primer any, el 2019, va retornar l’equip a Primera. Albert Gasca i Ricard Ferrer es van quedar a les portes.

Els dos entrenadors han preparat les plantilles amb la màxima il·lusió possible. Batlle ha fitxat a juvenils de l’Escala que la temporada passada van aconseguir l’ascens històric a Preferent. Són Joel Batlle, Oriol Mesas, Pau Geli i Marc Vidal. També s’ha fet amb els serveis de Jarret Baughman, jugador del segon equip de l’Escala, i Oscar Domínguez. I Sepu ha incorporat a la plantilla a Alex Alaminos i Juan Aznar, dos jugadors que van vestir la samarreta de l'Escala.

I també diumenge, però a les quatre, el Viladamat de Botxi Minic debutarà a Segona contra el Begur. Estrena històrica d’aquest equip veí amb un bon grapat de jugadors escalencs com ara els germans Puig, David i Roger, els porters Moha Chaoui i Alberto Matilla, el migcampista Ayoub El Kassoiri i els extrems Lolo González i Joel Casado. Per cert, en el Begur dos exjugadors de l'Escala, Emilio Román i Moha Belga.

Recordem que els de Minic es proclamaven com a flamants campions del grup 17 de la Tercera Catalana amb l’empat a 1 a la Bisbal, un equip que també serà a Segona Catalana aquest curs. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar