Publicitat
Publicitat

Les escoles de l'Escala s'apunten al Bock 'n Roll

L'Ajuntament de l'Escala es manté en el seu compromís per a la reducció de residuus amb la campanya del Bock 'n Roll a les escoles de l'Escala. Avui s'ha fet l'entrega de la bossa per l'entrepà als alumnes de P3 de les escoles Esculapi i Empúries. 

l'Ajuntament de l'Escala reforça el seu  compromís amb el medi ambient i la reducció de residuus en una de les etapes més essencials de l'ensenyament, els alumnes d'educació primària. Avui s'ha fet entrega als alumnes de P-3 de les escoles Empúries i Esculapi  d'una bossa per poder portar l'entrepà diàri, coneguda com el Bock 'n Roll i així evitar els plàstics i altres residuus. d'Aquesta manera es fomenta la consienciació als més petits sobre la reutilització i el reciclatge, un pas molt important per a l'educació mediambiental dels infants. 

Un gest tant fàcil com posar l'entrepà diàri dins aquesta bossa, evita residuus innecessaris com les bosses de plàstic o el paper d'alumini, dos embalatges amb una degradació molt i molt lenta i per tant  amb molt de temps de permanència al medi. Fer que els infants agafin conciència sobre aquesta problemàtica es essencial, ja que es la base per poder encarar un futur més responsable amb l'entorn. La campanya ha tingut molt bona acollida a les escoles de l'Escala, molt implicades en el medi ambient i la sostenibilitat. 

Aquesta campanya dirigida als més petits és una de les diferents mesures que l'Ajuntament de l'Escala està aplicant al voltant del reciclatge i reducció de residuus. Enguany es va engegar la campanya del reciclatge de la fracció orgànica, implementada el passat mes de Juny. La instal·lació de mini deixalleries, la recollida de les càpsules de cafè o el mateix projecte de desembossa't són altres accions que l'Ajuntament ha dut a terme els darrers dos anys per a millorar tant el reciclatge al municipi com la reducció de residuus. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar