Publicitat
Publicitat

Endesa instal·larà un nou transformador a tocar de l'església

Endesa instal·larà un nou transformador a tocar de l'església que ha de donar servei al nucli antic. Ho explicava l'alcalde Josep Bofill al programa Línia Directa de Canal 10, on també es referia a la telefonia mòbil. Abans de finals d'any es farà un pas important i necessari com és l'aprovació de la normativa local que la regularà.

Els talls de llum a l'Escala sobretot a la temporada d'estiu, quan hi ha més demanda, es podran resoldre amb la instal·lació de dos nous transformadors.Un d'ells ha de donar servei al nucli antic i s'ha previst que s'ubiqui a tocar de l'església, aprofitant el desnivell que hi ha a les escales que donen a la Plaça del tercer Centenari.Quan es va remodelar l'edifici de la Plaça Avi Xaxu ja es van deixar a punt les conduccions per les que han d'arribar les línies al transformador.L'alcalde ho explicava al programa Línia Directa de Canal 10, on repassava els serveis d'estiu.Un  tema àmpliament reivindicat com la cobertura de telefonia mòbil s'ha de resoldre abans de finals d'any amb l'ordenança municipal que ho regula.

Pel que fa als aparcaments l'alcalde parlava de l'ampliació del soterrat de Plaça Catalunya.Pel que fa al de Francesc Macià ha servit per demostrar que hi ha aparcament alternatiu a la zona.

En un servei essencial durant tot l'any i especialment l'estiu,com és la rfecollida d'escombraries,  l'alcalde reconeixia que en molts moment no s'ha donat l'abast.Explicava que hi ha molt camí per recòrrer.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar