Publicitat
Publicitat

Ocean Cats supera l'últim repte amb dificultats abans de travessar l'Atlàntic

L'equip d'Ocean Cats completa amb èxit el recorregut entre els ports de Barcelona i Castelló de la Plana passant per les Illes Columbretes. Sortien dissabte al matí i arribaven dimarts a la matinada. En total han remat cent cinquanta milles nàutiques. Durant l'aventura, tres vogadors van tenir problemes físics.

Els quatre integrants de l'equip Ocean Cats, entre els quals es troba l'escalenc Sergi, han completat l'últim repte abans de travessar l'oceà Atlàntic el pròxim desembre. Ha consistit a fer 150 milles nàutiques a rem, és a dir, 275 km. Aquesta vegada han pesat. Tres integrants han tingut problemes físics. El punt inicial ha estat el port de Barcelona i el final Castelló de la Plana passant per les Illes Columbretes. 

El que sí que ha anat sobre rodes ha estat la meteorologia i la logística.

Queden ja pràcticament tres mesos perquè l'equip competeixi a l'Atlàntic Challenge, aquesta regata a rem que començarà a la Gomera i que culminarà a l'Antiga del Carib. Serà l'única embarcació amb un missatge colpidor que és el de conscienciar a la societat el mal estat dels mars i oceans a causa de la multitud de plàstics que hi ha.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar