Publicitat
Publicitat

L'Escala, finalista al premi Millor Poble Marítim de l'Any

El municipi de l'Escala ha estat escollit pel jurat dels premis Poble de l'Any de Catalunya, organitzats pel grup Prensa Ibérica, com a finalista al premi Millor Poble Marítim de l'Any. Es pot votar fins el 22 de setembre a la pàgina web millorpoble.cat.

Prensa Ibérica al costat d’El Periódico, Diari de Girona i Regió7 amb la seva nova iniciativa Premi Poble de l’Any, pretenen reconèixer i distingir a Catalunya l’esforç que ajuntaments, empreses i entitats civils realitzen en favor del progrés dels seus municipis. Es distingiran aquells pobles que apostin pel desenvolupament agrícola, tecnològic, digital, cultural i marítim. L'Escala s'havia presentat a dues categories, la de Millor Poble Cultural i la de Millor Poble Marítim, finalment ha resultat finalista d'aquesta segona categoria, com explica la Regidora de Promoció Econòmica i Turística, Marta Rodeja.

//TALL MARTA RODEJA//

Els tres finalistes del premi Millor Poble Marítim de l'Any a nivell de tot Catalunya són l'Escala, Tossa de Mar i Palamós. Tres pobles costaners amb un gran patrimoni mariner i molta història relacionada amb la pesca i amb el mar. Marta Rodeja.

//TALL MARTA RODEJA//

El passat 1 de setembre el jurat va deliverar i va decidir els finalistes. Aquest dilluns 5 de setembre s'ha obert el vot popular a través de la pàgina web millorpoble.cat que s'allargarà fins el proper 22 de setembre. Des de l'Ajuntament encoratgen a la població a votar perquè l'Escala sigui el Millor Poble Marítim de la l'Any 2022. Marta Rodeja.

//TALL MARTA RODEJA//

L’Escala és un municipi amb unes fortes arrels marineres, amb la prestigiosa anxova de l’Escala com a standard gastronòmic. Té un dels principals ports pesquers de peix blau i un fort sector de nàutica esportiva i recreativa. A més, té un gran patrimoni històric a Empúries, celebra festivitats marineres com la Festa de la Sal i la Festa de l'Anxova i va emprenent noves iniciatives com la campanya Viu en Blau, que s'ha posat en marxa aquest any, o la recuperació d'antigues embarcacions històriques com la Barca Paca. Per l'Escala seria un honor guanyar aquest guardó, com afirma la Regidora de Promoció Econòmica i Turística, Marta Rodeja.

//TALL MARTA RODEJA//

La gala de lliurement de premis es durà a terme el proper 27 de setembre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar