Publicitat
Publicitat

Quasi 700 alumnes a l'Institut El Pedró

Avui ha arrencat el primer curs post-covid a l'Institut El Pedró, amb quasi 700 alumnes a les aules. Malgrat arrencar amb normalitat, la direcció del centre lamenta la poca previsió del departament i que l'anunci d'ampliació de plantilles per al gener vinent s'hagi fet en "El moment més desencertat".

563 alumnes d'ESO, 115 de Batxillerat i 16 de PFI han engegat avui el curs escolar 2022/23 a l'Institut El Pedró de l'Escala. Les cares d'il·lusió, però també de dubtes o de recança eren ben present en els instants abans d'entrar a les aules. Fins i tot alguna por o sorpresa, especialment entre els més novells, els de primer, que de bon matí, mentre anaven essent cridats coneixien el grup amb qui compartirien aula.Ha estat un inici normal, sense incidents destacables, segons la directora del centre, Maria Rosa Albert.

La normalitat d'aquest matí, però, no amaga els maldecaps que han patit els docents amb l'avançament de la data d'inici del curs.

Des de la direcció s'ha lamentat la manca de previsió del departament d'Ensenyament a l'hora d'habilitar les dues aules noves per acollir l'increment d'alumnat d'aquest curs, així com el mobiliari necessari.

Sobre l'anunci de contractació de més de 3000 docents de cara al mes de gener vinent per alliberar una hora lectiva a tots els mestres i professors, Maria Rosa Albert ha qualificat la mesura de necessària, però hi ha afegit que s'ha anunciat en el moment més desencertat.

El que avui ha començat és el primer curs postCovid. Ja no hi ha cap instrucció ni limitació a l'hora de barrejar alumnes i a l'hora de compartir espais.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar