Publicitat
Publicitat

Showcooking a l'Aula Gastronòmica del MARAM

El col·lectiu 'Cuina de l'Empordanet' duu a l'Escala la campanya 'De la Llotja a la Cuina', un projecte de valorització del peix poc reconegut a la Costa Brava. Els xefs Jordi Sabadí del restaurant Roser 2 i Vicenç Fajardo de Saó de Fonteta encapçalaran una sessió de showcooking a l'Aula Gastronòmica del MARAM. Presentaran dos plats amb la melva i el sorell com a elements protagonistes. 

El col·lectiu gastronòmic 'Cuina de l'Empordanet' proposa la campanya 'De la Llotja a la Cuina'. Aquesta setmana, els xefs Jordi Sabadí del restaurant Roser 2 de l'Escala i Vicenç Fajardo de Saó de Fonteta, faran una sessió de cuina en viu a l'Aula Gastronòmica del MARAM en la que aportaran dues receptes amb dues especies de baix interès comercial com son la melva i el sorell.

Aquest taller forma part del projecte que s'està duent a terme amb el GALP Costa Brava, un projecte que busca donar a conèixer espècies poc reconegudes i crear una concurrència més dinàmica entre els consumidors i les llotges de la Costa Brava. 

Fajardo proposa un plat a base de sorell a la brasa sobre coca d'olives negres, maó i escalivada. Per la seva banda, Sabadí cuinarà l'espècie melva, un peix poc reconegut però amb altes qualitats gastronòmiques. 

Les places de la sessió de showcooking estan exhaurides. Els assistents veuran tot el procés culinari i, a més, se'ls obsequiarà amb el llibre de receptes 'De la Llotja a la Cuina', resultat d'aquest projecte. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar