Publicitat
Publicitat

El Memorial per a Dean Berta Viñales es farà al Karting l'Escala

El primer Memorial dedicat al pilot de motos Dean Berta Viñales es farà el pròxim diumenge 2 d'octubre al Karting l'Escala. El jove va perdre la vida el passat setembre als 15 anys al circuit andalús de Jerez. Un any després, la família vol continuar-lo recordant amb aquest acte que està preparant al nostre municipi.

El Karting l'Escala es convertirà el pròxim diumenge 2 d'octubre en l'escenari del primer Memorial dedicat a Dean Berta Viñales, el jove pilot de motos que va morir el passat 25 de setembre a l'edat de 15 anys mentre competia al circuit de Jerez. L'acte l'està organitzant la família amb l'objectiu de continuar recordant la figura del jove pilot, cosí de Maverick i Isaac Viñales.

Dean va perdre la vida en patir un accident a les darreres voltes de la primera carrera de la temporada en la categoria Supersport300 del Mundial de Superbikes. Justament en aquest circuit andalús debutava a la categoria de menor cilindrada. El seu cosí Maverick explicava el següent:

Les presències de Maverick i Isaac Viñales encara no estarien confirmades. Per cert, l'aleshores pilot de motos del CER l’Escala, Alex Loza, quan va proclamar-se campió de Catalunya l'any passat va dedicar el campionat a Dean Berta Viñales, ja que era molt amic seu.