Publicitat
Publicitat

Més de 30mil persones a les activitats de Festa Major

Més de 30mil persones han assistit o participat a les activitats de la Festa Major de l'Escala de 2022. La traca final l'han posat els focs d'artifici i el Ball de Fi de Festa, que per primera vegada s'han celebrat a l'entorn de Riells.

Els focs d'artifici i el ball de fi de festa a càrrec de la Banda Neón van ser ben representatius del que ha estat la Festa Major de l'Escala de 2022 pel que fa a l'assistència de públic a les activitats programades.Els focs van aglutinar milers de persones a l'entorn de Plaça Univers i Passeig Marítim en el que ha estat un dels tancaments de festa més multitudinaris dels últims anys.Des de l'organització es parla de més de 30mil persones.El primer que s'ha volgut fer és un agraïment públic a tots aquells que han col·laborat en la que es considera una de les millors festes majors de l'Escala.

Tot i que l'opció de portar els focs i el ball de fi de festa a Riells és creu que és una molt bona opció, es crfeu que calen millores.

Un dels canvis que es van aplicar durant la pandèmia i que s'han mantingut vistos els resultats és portar els concerts i els balls de tarda a Plaça Catalunya.

La Festa Major de l'Escala vol ser una festa familiar, amb activitats per a totes les edats.Les infantils no han fallat mai, amb molta assistència de públic.Les adreçades al jovent, com per exemple la gincama noturna també han tingut molt bona participació, o els concerts de barraques, un d'ells precedits del correbirra. Des de lârea de Joventut s'ha fet un seguiment exhaustiu de les activitats joves, destacant que no s'ha detectat cap tipus d'agressió sexual.Enguany també s'ha recuperat la cursa d'OFNIS, aquesta vegada OFIS, objectes flotants identificats, amb quatre tripulacions participants.Les sardanes, l'ofici dedicat a Santa Màxima, el tobogan gegant i fins  una cinquantena d'activitats han completat la Festa Major.

Ha estat una festa on , com és ben natural, no han faltat les activitats relacionades amb el mar .N'han estat exemple el Kajack Experience, el 'Vine a remar' , organitzat pel CER, el bateig de Paddle Surf, el corremulla amb aigua de mar o la Festa de l'escuma.Des de l'organització s'han volgut destacar també l'espectacle de drons i el concert de Nothern Cellos, un espectacle molt ben valorat pel públic que el va gaudir.Ha estat una Festa Major molt completa, que s'ha de valorar en el seu conjunt tot pensant ja en la de l'any vinent.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar