Publicitat
Publicitat

El periodista Antoni Bassas, pregoner de la Festa Major de 2022

El periodista Antoni Bassas ha estat el pregoner de la Festa Major de 2022. El fil conductor i punt de partida ha estat la celebració del trentè aniversari de l'arribada a l'Escala de la Flama Olímpica.

El periodista Antoni Bassas, ha estat el pregoner de la Festa Major de l'Escala de 2022 que va omplir a vessar les places de l'Església i de l'Ajuntament.Va ser un pregó amb el rerefons de la celebració dels 30 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, on l'Escala hi ha tenir molt protagonisme com a punt d'arribada de la flama olímpica.La presentació anava a càrrec de l'alcalde Josep Bofill.Antoni Bassas agraïa al municipi el poder ser el pregoner d'enguany.Bassas rebia de mans de l'alcalde un detall agraint la seva participació.Acabat el pregó actuaven els gegants de l'Escala Peret i Maximeta acompanyats de Les anxovetes.Just abans del pregó s'havia inaugurat l'exposició de Festa Major a l'Alfolí, amb el pintor Joan Massanet com a protagonista.La mostra es presentava sota el títol de 'Joan Massanet de l'Escala. L'alquimista d'avantguarda en el mar d'Empúries'.

El primer dia de festa es completava amb una botiffarrada popular a Plaça Víctor català i amb un concert a càrrec de Lo Pau de Pons.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar