Publicitat
Publicitat

Ignasi Massó fa un pòquer de gols contra el Quart (5-0)

El FC l'Escala aconsegueix la primera victòria a casa contra el Quart després de guanyar per 5 a 0. Abans del pòquer de gols d'Ignasi Massó obria la llauna Maha Konteh. El partit s'emmarcava dins els actes de la Festa Major. També han acabat els torneigos oberts de tennis i de pàdel i les dues regates Atena i Weta.

El capità Ignasi Massó va marxar content del darrer partit de pretemporada contra el Quart. I és que el del Pla de l'Estany va fer un pòquer de gols, dues dianes a la primera part i les dues restants a la segona. El primer a obrir el marcador va ser, però, el seu company Maha Konteh. Aquesta ha estat la primera victòria de la pretemporada a casa i el segon triomf de l'estiu, el primer va ser contra la Marca de l'Ham per 1 a 2 amb els gols de Pau Castell i Marçal Saenz.

El partit s'emmarcava dins dels actes de la Festa Major del municipi, que també ha tingut altres activitats esportives com són els torneigos de pàdel i tennis que han tingut noranta inscrits, cinquanta a pàdel i quaranta a tennis, i les regates Atena i Weta que han reunit 123 embarcacions i 130 navegants.

Els guanyadors de l'edició  21 de l'Atena Regata van ser Victòria de Juan Lleonart a la classe Optimist, Júlia Peña i Joan Hazdi a l'Open i Balint Morvai a la IQ Foil. I els flamants campions, de la Wetta Regata, aquesta competició de trimarans ha estat, un any més, la tripulació francesa formada per Rémy Landier i Anne Etienne.

L'acte d'entrega de trofeus als guanyadors de pàdel i de tennis es va celebrar dissabte amb la presència dels familiars de Sergi Alfonso, ja que enguany el Club Tennis l'Escala l'ha volgut recordar en els torneigos que organitza per la Festa Major.