Publicitat
Publicitat

Molta participació a les activitats del 'Viu en Blau'

Molta participació a les activitats del 'Viu en Blau' d'aquest estiu. Han funcionat especialment les relacionades amb la gastronomia i les visites guiades a la subhasta del peix. Es valora anar fent activitats durant la resta de l'any.

Les activitats d'estiu del projecte 'Viu en Blau' de la Confraria de Pescadors han tingut una excel·lent acceptació.Les sessions de cuina al MARAM han tingut la màxima ocupació i la valoració dels participants ha estat tant bona que han acabat repetint  a moltes de les sessions.Els arrossos, els tastos a cegues de peix blau, les tapes de sardina o d'anxova i la cuina pels més jovenets, totes activitats per fer amb família, han funcionat molt bé.L'èxit de les activitats s'ha assolit bàsicament per la senzillesa dels plats que s'han preparat i la proximitat amb els participants.

Entre les opcions de futur hi ha fer activitats del 'Viu en Blau' fora de la temporada d'estiu, cosa que s'està valorant.

Amés de gastronomia el 'Viu en blau' d'aquest estiu ha organitzat visites guiades a la subhasta del peix amb posterior sardinada, tallers per aprendre a fer pots d'anxova o tallers de pesca, entre d'altres.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar