Publicitat
Publicitat

Vuit-centes persones a la Travessa de Natació i a la Marxa Nocturna

Vuit-centes persones han participat a les dues activitats esportives prèvies a la Festa Major de l'Escala. La Travessa de Natació ha reunit més de mig miler de participants mentre que la Marxa Nocturna ha arribat a les tres-centes inscripcions.

Els actes esportius més multitudinàris abans de donar oficialment el tret de sortida a la Festa Major de l'Escala han estat, per una banda, la Travessa de Natació amb cinc-cents onze inscrits i, per l'altra, la Marxa Nocturna de l'Anxova amb un total de tres-cents. 

A la travessa hi havien els tres circuits habituals. En el recorregut llarg, que era de 2.200 metres començava a la platja de Riells i culminava a la platja de les Barques, tenia com a guanyadors a Guillem Pujol, del CN Mataró, en categoria masculina amb un temps de 24 minuts i 41 segons i Roksana Dorota, del SUSZ, en categoria femenina, que va aturar el cronòmetre passats els 27 minuts i 26 segons. Aquí hi van competir 295 nedadors (212 homes i 83 dones).

Per cert, Guillem Pujol fa dues setmanes va competir al campionat d'Europa a Roma i va quedar desè i fa dos anys va competir al mundial i ara té entre cella i cella ser els JJOO del 2024.

Pel que fa al circuit de 900 metres va reunir 109 participants (62 homes i 47 dones). Tenia la sortida al port d'en Perris i el final a la platja de les Barques. Els vencedors han estat Arnau Segarra, del Clester, amb un temps d11 minuts i 47 segons i Paula Plana en la modalitat femenina invertint 11 minuts i 52 segons. Aquesta competició va tenir un final molt renyit i és que quatre nedadors lluitaven per la victòria a pocs metres d'arribar a meta.

I a la Cargolada, l'itinerari més curt, de 600 metres ha tingut com a flamants campions Marc de la Mora, del CN Vic-ETB amb un temps de 10 minuts i 21 segons i Paula Plana aturant el cronòmetre amb 10 min i 41 segons. Plana també va guanyar el recorregut dels 900 metres.

Paral·lelament a la travessa, l'associació local d'Oncolliga va organitzar una masterclass de zumba solidària i va recollir un total de 207,85€. Els participants s'ho van passar d'allò més bé ballant vora al mar i van voler col·laborar amb el seu gra de sorra amb la lluita contra el càncer. Destacar que diversos nens i nenes van fer dibuixos donant molts ànims a la gent que pateix aquesta malaltia.

Divendres ja s'escalfaven motors amb la Marxa de l'Anxova, aquesta caminada no competitiva de sis quilòmetres que serveix per caminar tranquil·lament i gaudir d'una bona estona amb familiars i amics, això sí amb la llanterna com a protagonista. En aquesta activitat s'hi van inscriure un total de tres-centes persones. El punt de sortida i arribada, la platja de les Barques. El recorregut va passar, entre altres zones, pel passeig d'Empúries.

S'hi van inscriure gent de totes les edats.

El president de Flama91 fa una reivindicació.

Abans de la Marxa Nocturna, balls en línia a càrrec del club Line Dance liderat per Carme Herraiz. El club va voler fer una col·laboració amb Flama91 per entretenir a la gent. Van ser noranta minuts sense parar i els qui es van animar van suar de valent mentre gaudien de les darreres postes de sol d'aquest estiu.

El que s'ha acabat aquest cap de setmana és el torneig de pàdel, Memorial Sergi Alfonso, amb gairebé cinquanta participants. Setze parelles masculina i vuit de mixtes. I del pàdel al tennis perquè ja ha donat el tret de sortida a la competició de tennis que tindrà quaranta participants en les diferents categories, a l'absoluta, veterana, dobles i juvenil.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar