Publicitat
Publicitat

Pau Esponellà es retira de les pistes de bàsquet

Pau Esponellà deixa el bàsquet als vint-i-nou anys. L'escalenc, a partir de la temporada vinent, té el desig de centrar-se en la coordinació del club i amb els dos equips que entrenarà. El seu entorn accepta la decisió, però no la comparteix. Esponellà ha defensat els colors de l'Escala, la Bisbal, la Salle de Girona i el Salt.

Pau Esponellà ha pres la decisió, deixar el bàsquet. Ara mateix voldria centrar-se en la coordinació del club i també amb els dos equips que entrenarà la pròxima temporada que seran el sènior femení i el cadet femení.

Esponellà ens ha explicat que era compatible ser coordinador, entrenador i jugador, però el calendari és el que és. En els partits a casa hauria estat més fàcil que l'escalenc hi fos, però pràcticament impossible amb els de fora.

L'exjugador ha estat peça clau i ha estat un autèntic malson pels defenses rivals. Els seus triples eren letals... Pau culmina una etapa i està tranquil per la feina feta. El seu últim partit va ser el de l'ascens a Segona Catalana contra la Vall d'en Bas.

Com a jugador ha jugat, en categoria sènior, a l'Escala i al Bisbal Bàsquet a Copa Catalunya i, en categoria formativa, a la Salle de Girona quan era cadet i al Salt quan era júnior. El seu entorn accepta la decisió de deixar el bàsquet, però no la comparteix.

Actualment, el club està creixent i Esponellà hi ha de dedicar més hores a les tasques de coordinació.

A partir d'ara doncs, Esponellà serà coordinador del club, entrenador del sènior femení i seguidor del sènior masculí.

Comentaris de l'àudio© 2022 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar