Publicitat
Publicitat

A les portes d'un canvi de temps important

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu pluges intenses generalitzades els pròxims dies, per això s'ha activat el pla INUNCAT. Unes precipitacions que han de refrescar l'ambient i tornar el termòmetre a valors més normals.

Diuen que la felicitat la proporcionen els petits detalls, alguns a priori tan insignificants com veure ploure. La tempesta que va caure dissabte a la zona va ser molt ben rebuda per a tothom, generant algun inconvenient a la circulació, però portant un canvi de temperatura importantíssim i remullant el territori que pateix des de fa mesos una saquera rellevant. 

 

I aquest grop d'estiu, arribava amb bones notícies i és que era l'avantsala d'un canvi de temps important amb pluja, possibles pedregades i fortes ventades. 

 

I després de les pluges arribarà la calma i possiblement direm adéu a les onades de calor extremes com les que ja hem viscut. 

 

Tots aquells que vulguin saber una mica més de la meteorologia de l'Escala poden participar a la 'Ruta meteorològica i climàtica per l'Escala' que s'organitza cada diumenge al matí. 

Les places per totes les rutes del municipi són limitades i cal fer inscripció prèvia a inscripcions.lescala.cat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar