Publicitat
Publicitat

Marçal Saenz i Alex Sanchez parlen de les seves renovacions

Marçal Saenz i Álex Sánchez són dos dels deu jugadors que han renovat pel primer equip del FC l'Escala. Experiència i joventut són i seran dos eixos clau per una temporada que es preveu més que disputada.

Marçal Saenz seguirà per quarta temporada al Nou Miramar. És un dels capitants i és un dels jugadors importants. La prova és que el de Bàscara va disputar 1.857 minuts el curs passat, quinze partits sencers. Per aquest motiu i pel bon ambient que genera al vestidor, la junta directiva, cos tècnic i companys han lluitat perquè el migcampista continuï somrient a l'Escala.

 

Ignasi Massó estava il·lusionat, també ho està Saenz.

 

Qui també seguirà serà el jove Alex Sanchez, un jugador que va anar de menys a més la passada temporada. A la primera volta va jugar cinc partits disputant 222 minuts mentre que a la segona, dotze amb 762 minuts disputats tancant el curs amb 984 i quatre partits sencers disputats. 

Quan a Sanchez se li pregunta el que pot aportar, la resposta és aquesta...

I quan se li pregunta per la lliga, doncs creu que serà dura i té ganes de que l'equip oscil·li entre les primeres posicions.

I el capritxós calendari de Primera Catalana ha fet que el Manlleu sigui el primer obstacle del FC l'Escala, justament l'exequip de Marçal Saenz.

 

El primer partit a Manlleu i el segon hauria de ser a casa contra el Palamós de l'exporter i actual entrenador palamosí Joan Bayona. També és l'actual equip dels exjugadors escalencs Sergi Resta, Gerard Davesa i Gerard Mercader.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar