Publicitat
Publicitat

Comença a rodar la pilota al Nou Miramar amb una trentena de jugadors

El FC l'Escala comença la pretemporada amb una trentena de jugadors. El primer entrenament d'Arnau Sala ha servit per començar a agafar rodatge de cara a l'octubre quan la lliga aixequi el teló. Aquesta setmana, l'equip té els dos primers partits amistosos, dijous contra el Barça B i dissabte contra l'Olot.

El primer entrenament del FC l'Escala ha comptat amb fins a trenta jugadors, dels quals disset estan confirmats per a la pròxima temporada. Per primera vegada hem vist als nous fitxatges com ara el porter Nacho Ferreti i els defenses Nil Congost, Quimo i Pol Bastidas. I faran la pretemporada jugadors amb passat escalenc com són Pau Castell i Joel Casado. Els dos van desvincular-se de l'Escala per jugar a altres equips, Castell al Sant Pere Pescador i Casado a La Jonquera i Viladamat respectivament. 

Tampoc van faltar a la cita els davanters Ignasi Massó i Henry Gilham, els migcampistes Marçal Saenz i Pep Vergara ni tampoc el defensa Zou Moustakim. També a la primera sessió d'Arnau Sala hi havia quatre juvenils Joan Pons, Sergi Verdaguer, Armando Díaz i Adam. Qui va trepitjar la gespa també va ser Pol Britos, que ha acabat la seva etapa de formació amb un ascens històric a Preferent. Qui no va poder entrenar és el davanter Roger Fortuny, que haurà d'estar allunyat dels terrenys de joc durant un mes arran d'una lesió.

Ignasi Massó jugarà al Nou Miramar per cinquè curs seguit. La il·lusió continua essent com la del primer dia.

Pol Bastidas, amb passat al Figueres; Quimo provinent del Banyoles i Roger Fortuny, autor de 58 gols amb el Fornells han acceptat venir cap a l'Escala.

Aquesta setmana, l'equip tindrà els dos primers partits de la pretemporada. Aquest dijous a dos quarts de vuit, Barça B de Rafa Márquez visitarà la població i dissabte a les vuit, els escalencs rebran l'Olot. Les entrades anticipades pel partit del Barça es poden adquirir a l'Oficina de Turisme, al Restaurant la Clota i al Bar del Camp de Futbol. I les entrades contra els olotins, a les taquilles del camp el mateix dia de partit. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar