Publicitat
Publicitat

La Superdivisió Masculina de tennis taula recupera la normalitat

La Superdivisió Masculina de tennis taula recuperarà la normalitat la pròxima temporada. La lliga tornarà a ser de vint-i-dues jornades i la competició serà més regular. La federació espanyola deixa enrere el format pandèmia per centrar-se en el tradicional que és més atractiu pel palista i també per l'espectador.

Tornen les vint-i-dues jornades a la Superdivisió Masculina de tennis taula. Això no passava des de la temporada 2019-20. La pandèmia va obligar la federació espanyola a partir la lliga en dos fent-la més curta i més intensa durant dos cursos, el primer, recordem-ho en format bombolla, amb tot el que això comportava. Per ara, es desconeix el calendari de partits.

Els palistes del CTT CER l'Escala aplaudeixen la decisió que ha pres la federació perquè coincideixen a dir que no hi haurà tants caps de setmanes lliures i d'aquesta manera podran mantir el ritme de competició.

Pel que fa a la plantilla, el club ha fet oficial les baixes de l'egipci Mohamed Elbeialy i el rus Ramil Mutygullin, que per la nova normativa no podrà continuar jugant a territori espanyol. Queda per resoldre el futur de Chih-Wei Yeh, el palista de Taiwan.

El delegat del CTT CER l'Escala ha explicat que l'objectiu és que el primer equip compti amb una plantilla d'entre quatre i cinc palistes.

El club, amb els recursos que té, vol evitar la salvació in extremis d'aquestes dues anteriors temporades. 

Per tant, quedaria per resoldre el nom de tres palistes i el calendari de lliga, que recupera el format tradicional.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar