Publicitat
Publicitat

Arrenca a l'Escala el festival de Guitarra de Girona

L'Alfolí de la Sal va quedar petit davant el primer concert del Festival de Guitarra de Girona a l'Escala. La veu d'Helena Rosich i la guitarra de Joel Moreno, amb el seu particular jazz, bossa nova i boleros van fer les delícies d'una sala a vessar.



La veu d' Helena Rosich,  i les notes de la guitarra de  Joel Moreno, s'han trobat a l'Alfolí de la Sal per compartir el primer concert del Festival de Guitarra de Girona que arriba a l'Escala. Cadascun amb el seu estil propi, amb el seu espai, han portat a un Alfolí ple a vessar un projecte amb  un llenguatge comú, donant una particular empremta als temes de Jazz, Bossa Nova i Boleros. 

La sala d'actes de l'Alfolí va quedar petita en aquest primer concert a l'Escala que ofereix el Club de Subscritpors. L'entitat va penjar el cartell de sold out a mitja tarda. Durant poc més d'un hora els assistents han pogut escoltar la fusió del jazz i blues d'Helena Rossich i Joel Moreno en aquesta peculiar col·laboració entre els dos artistes  per presentar el disc Nit de Setembre

És el tercer treball discogràfic de Rossich. La cantant de jazz, blues, bossa nova, boleros, nascuda a Girona va gravar el seu primer treball  El 2015 va gravar  «Invitation», en què l'acompanyen els músics Alexandre Carbonell, Francesc Ubanell, Joan Martí, Adrià Bauzó i César Martínez. El 2017 va gravar el disc “Feeling Bill Evans” I l’estiu d’aquest 2020 ha gravat el seu tercer disc  acompanyada per Joel Moreno, Horacio Fumero, Alexandre Carbonell, Xavier Figuerola i Santi Colomer.

El concert a l'Alfolí ha estat el primer del Festival de Guitarra que tornarà a l'Escala el proper 25 d'agost amb un recital de Simeone Omnis.  Un festival que es clourà  al setembre amb un concert d'Eduardo Niebla al Teatre Municipal de Girona

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar