Publicitat
Publicitat

Curs de Primers Auxilis a l'Escala

S'obre la convocatòria d'inscripcions pel curs de Primers Auxilis a l'Escala. L'Institut per al Desenvolupament de la Formació i l'Ocupació ofereix aquest curs per treballadors per conèixer les actuacions en casos d'emergència. Les jornades es faran a partir del setembre al Casal del Jubilat els dilluns i els dimecres. 

Els primers auxilis són les mesures i actuacions que es poden realizar en el mateix lloc d'un l’accident o situació d'emergència fins l’arribada de personal especialitzat. En els entorns laboral és important tenir certes nocions per poder saber respondre a una situació de risc.

L'Institut per al Desenvolupament de la Formació i l'Ocupació obre el període d'inscripcions per al curs de Primers Auxilis a l'Escala. Aquest curs està destinat a treballadors en actiu i per aturats, tot i que aquests últims tenen les places limitades. Les jornades començaran el 19 de setembre i tindran una durada fins el 24 d'octubre. L'horari d'instrucció serà els dilluns i els dimecres de les 18h a les 21h al Casal del Jubilat.

En total, es cursaran 30h de pràctica en que s'instruiran les nocions necessàries per conèixer els passos a seguir davant una emergència, així com també reconèixer una parada cardiorespiratòria, realitzar un suport vital bàsic, maniobrar situacions d'obstrucció i saber realitzar un control d'hemorràgies, entre altres tècniques d'actuació.

La informació adicional i el portal d'inscripció es pot trobar a través de la pàgina web idfo.com o trucant  al 972 48 56 37. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar