Publicitat
Publicitat

La Cantada d'Havaneres de l'Escala recupera l'escenari de La Plaja

La Cantada d'Havaneres de l'Escala recupera l'escenari de La Plaja. Els grups convidats són Peix Fregit, Son de la Havana i Els Cremats. Aquest matí se n'ha fet la presentació.

Aquest migdia s'ha presentat la 44ena Cantada d'Havaneres de l'Escala, que després de dos anys de pandèmia recupera l'escenari de La Plaja.El 2020 es va haver de suspendre i l'any passat es va celebrar a Plaça Catalunya.Des de l'organització, tant des de l'ajuntament com des de la Penya Blaugrana, es parla de recuperar l'essència i la màgia de sempre.Els grups encarregats de la cantada seran el Peix Fregit, Son de la Havana i Els Cremats.Amés de l'espai, la cantada recupera la resta de propostes que habitualment l'acompanyen.

El cartell d'enguany és obra de la dissenyadora gràfica Roser Bona.Com és trtadicional la cantada es celebrarà el primer dijous d'agost, és a dir el dia 4, i començarà a partir de les 10 del vespre. Es podrà seguir en directe per Canal 10 Empordà i el dissabte dia 6 es podrà veure a la cinquantena de televisions locals de La Xarxa. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar