Publicitat
Publicitat

S'instal·len més minideixalleries a l'Escala

L'Ajuntament de l'Escala ha instal·lat dues minideixalleries més a la Ronda del Pedró i al Poble Sec. En total son quatre, les primeres es van instal·lar abans de l'estiu al carrer Palau a Riells i a les Monges. Aquesta acció, juntament amb el proveïment dels contenidors de càpsules i les deixalleries selectives, busquen fomentar el reciclatge.

Aquesta setmana s'han instal·lat dues minideixalleries a les que ja estaven implantades al carrer Palau a Riells i a l'aparcament de les Monges. En total son quatre. Les dos darreres es local·litzen a la Ronda del Pedró i al Poble Sec, punts amb una activitat comercial important i una gran afluència. 

Les minideixalleries, impulsades per l'Oficina Tècnica per la Transició Energètica i Emergència Climàtica (OTEC) de l'Ajuntament de l'Escala, estan pensades per tal de reciclar petits electrodomèstics i aparells elèctrics, piles i bateries, bombetes, cartutxos de tinta o cd i dvd.

L'Ajuntament de l'Escala també ha instaurat contenidors de càpsules de café i deixalleries selectives, demanades pels habitants del poble. El consistori busca fomentar i millorar el reciclatge en el municipi. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar