Publicitat
Publicitat

Nova edició de Música als pobles del Gavià

L'Escola de música el Gavià proposa un estiu més els concerts 'Música als pobles del Gavià', una proposta per apropar la música de l'escola als pobles d'alguns dels alumnes del centre. Aquest any s'han programat 4 concerts a Santa Coloma, Viladamat i l'Armentera.

 L'Escola de música el Gavià un estiu més apropa la seva música als pobles veïns, amb els quatre concerts programats a diferents pobles de la comarca amb representació d'alumnes a l'escola. Una iniciativa que va néixer ara fa uns anys amb dos objectius bàsics: el formatiu i també el cultural. 

 

Els municipis que acullen un dels concerts, escullen quina formació volen: orquestra, combos, corals... Així mateix proposen dia i hora i l'escola amb temps prepara o refresca el repertori. Val a dir que normalment a cada concert, els alumnes residents al municipi també tenen l'opció d'oferir un solo del seu instrument. Santa Coloma, Viladamat i l'Armentera són els municipis que aquest any forment part del cicle.

 

Pel que fa a el repertori, tots són temes que els alumnes ja han treballat anteriorment. Algunes formacions com l'orquestra disposen de molts temes, ja que fa anys que actuen junts. Un avantatge perquè així poden adaptar-se millor a les peticions dels ajuntaments.

 

Pel que fa a l'escola recordar que s'estan portant a terme les matriculacions del curs 22-23, cada matí de 2/4 de 10 a les 14 al mateix centre fins aquest divendres dia 15.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar