Publicitat
Publicitat

L'Anxova Milionària reparteix 75.000€ amb el número 01999

L'Anxova Milionària ho ha fet de nou, 75.000€ repartits en deu premis amb el número 01999. La loteria escalenca està molt satisfeta d'haver venut deu butlletes de 7.500€ des de la seva taquilla. Sembla ser que la sort està a l'escala, tant pels locals com pels turistes. 

L'Anxova Milionària de l'Escala ha tornat a guanyar. Amb la sèrie 01999 ha repartit 75.000€ en deu butlletes comprades en la mateixa taquilla. Des de l'administració de la loteria, la satisfacció és infinita. La sort ha tornat a passar per l'Escala, deu persones, locals i estrangeres, s'han endut una grata sorpresa amb aquest número rar, però especial.

L'aposta pel número 1999 va ser arriscada. Curiosament el 1999 va l'any que es va introduir la moneda euro. 23 anys després, aquesta data ha fet arribar el quart premi de la loteria nacional a l'Escala. Algunes butlletes van ser comprades per visitants i turistes que passaven una estada de vacances al municipi. El record que s'han emportat de l'Escala ha valgut molt la pena, exactament, 7.500€.

Des de l'Anxova Milionària s'anima a la gent a comprar les butlletes per la Loteria de Nadal, ja disponibles a taquilla. Amb l'arribada de l'estiu i la gran afluència de visitants a la vila, molts turistes estan aprofitant per comprar el bitllet que potser els fa guanyadors per les festes més esperades de l'any.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar