Publicitat
Publicitat

La Cantadeta, amb Arjau i Oreig de Mar, omple el port d'en Perris

Els grups Arjau i Oreig de Mar han estat els grups convidats per a la quarta edició de la Cantadeta d'havaneres que s'ha fet al Port d'en Perris. En total, vint cançons més 'La Bella Lola', 'El meu avi' i 'Els Segadors'. El grup Arjau va convidar a l'escenari a Xiqui Ramon, exmembre del grup.

Ha tornat la 'Cantadeta' d'havaneres després de dos anys al Port d'en Perris, que va presentar un ple absolut. Amants de les havaneres, públic local i també molts turistes no es van perdre les actuacions dels grups Arjau i Oreig de Mar vora el mar.

Arjau va ser fundat el 1997 i està format per tres components que són Jordi Grau, Josep Maria Batlle i Jordi Rubau. I Oreig de Mar, el grup local, va renéixer el 2017 amb Sidro Pagès i Carles Alaball que l'any 2019 van incorporar a Florenci Trullàs al violí i el 2020 se suma el quart component, Agnès Palet, la segona veu femenina de la història del grup. 

Aquest acte va comptar amb molt públic. Dissabte a la nit era pràcticament impossible aparcar al municipi. 

Els turistes que aquests dies passen les vacances a casa nostra han pogut conèixer tradicions catalanes com ara les sardanes, que s'estrenaven dimecres a la Riba, i les havaneres.

Aquest ha estat l'any en què s'han fet més rons cremats, més de tres-cents. Aquesta ha estat la prèvia de la cantada d'havaneres del primer dijous d'agost, que recupera la normalitat. Es podrà gaudir a la platja de l'edició número 44.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar