Publicitat
Publicitat

Lone II s'adjudica la XXIX Ruta de la Tramuntana – Trofeu Costa Brava

Més de cent regatistes han competit a la Ruta de la Tramuntana - Trofeu Costa Brava. El guanyador d'aquesta edició ha estat el Lone II de Ramon Garriga del Club Nàutic Port d'Aro. En aquesta ocasió, fins a cinc equips han navegat amb els colors del Club Nàutic l’Escala.

Trenta tripulacions de competició de creuer han competit a l'edició XXIX de la Ruta de la Tramuntana - Trofeu Costa Brava, puntuable pel circuit de regates  i el campionat català d’altura. Era una regata formada per dues etapes. La primera tenia com a punt de sortida el Club Nàutic El Balís i com a punt d'arribada el Club Nàutic l'Escala. I la segona etapa consistia a fer la volta a les Illes Medes amb sortida i arribada a l'Escala.

La sortida de la primera etapa va ser divendres a les 15:35 des de Sant Andreu de Llavaneres. El primer a arribar a l'Escala va ser Caliope, el J45 de Thierry d'Argoubet del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols que travessava la línia final quan faltaven sis minuts per la una de la matinada. Amb l’aplicació del temps compensat, però, era el Lone II de Ramón Garriga del Club Nàutic Port d’Aro qui s’adjudicava la victòria de la primera etapa de la regata.

Un cop a terra, el dissabte els esperava una nova aventura: una segona etapa que va dur als regatistes a fer la volta a les Illes Medes amb sortida i arribada a l’Escala. En aquest cas, el guanyador en temps real va ser el Smerit de Tito Moure, del Club Vela Blanes, tot i que el vencedor amb el temps compensat tornava a ser el Caliope.

A la general, la victòria absoluta de la XXIX Ruta de la Tramuntana – Trofeu Costa Brava anava a les mans del Lone II de Ramón Garriga del Club Nàutic Port d’Aro. El segon premi era per a L’Oreig i el tercer, Caliope. 

En aquesta ocasió, fins a cinc equips han navegat amb els colors del Club Nàutic l’Escala. Han estat Izarra de Joan Fernández, Matifou d’Olivier Caucat, i els tres J70 de l’Escola de Vela del Club liderats per Manel González, Walter Brandesky i Lluisa Puig, que navegava amb els nens i nenes de l’equip d’Optimist del Club. 

L’entrega de trofeus va comptar amb les intervencions d’Andrés Oliva, secretari tècnic de la regata; Josep Bofill, alcalde de l’Ajuntament de l’Escala; Gerard Marín, comodor del club i Guillermo Díaz  també hi assistia en representació del Club Nàutic El Balís.  

El final de festa va ser un sopar amb tots els regatistes junts.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar