Publicitat
Publicitat

Nova campanya turística ' Una porta a l'Empordà'

Els Consell comarcal de l'Alt i el Bixa Empordà tenen en marxa la campanya ' Una porta a l'Empordà'. Entre els objectius hi ha la promoció de proximitat i allargar la temporada abans i després de l'estiu. S'hi han implicat també altres entitats com  el Patronat de Turisme Costa Brava i Empordà Turisme.

En uns dies es projectarà el vídeo complet d'un minut de durada de la nova campanya de promoció turística dels Consells Comarcals de l'Alt i el Baix Empordà.S'ha presentat sota el lema  'Una porta a l'Empordà' i consta de 24 spots que mostren fins a 18 indrets de les dues comarques, amb la finalitat d'atreure el turisme de proximiitat, incidint en el turisme sostenible.La campanya no es centra només en els mesos d'estiu, busca allargar la temporada i mirar de tenir presència durant tot l'any.

A la campanya s'ha aconseguit sumar altres entitats públiques i privades del territori que treballen en el mateix sentit.

És una campanya global entre l'Alt i el Baix Empordà que respecte les iniciatives particulars de cada municipi.

Agustí Badosa ho explicava al programa Parlem de Canal 10, on entre d'altres es referia a la importància de promoció conjunta a fires que es celebren sobretot en territori espanyol i també del sud de França, i ara mateix, especialment,  promoció a les diferents xarxes socials.El programa es pot veure íntegre a la carta a www.canal10.cat

Comentaris de l'àudio© 2022 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar