Publicitat
Publicitat

'De l'aula a la taula' passa a la cuina

El projecte 'De l'aula a la taula' passa a la cuina. Els alumnes de tercer d'ESO han preparat plats amb peix blau, aprenent a tallar i a tractar el peix , per acabar amb plats ben gustosos que al final s'han pogut menjar.

El peix blau en l'el·laboració de patè, condimentat amb diverses espècie o cuinat amb fruita i verdura.Són algunes de les propostes del projecte 'De l'aula a la taula', del que la setmana passada se'n va fer una sessió teòrica i que es tanca amb una activitat pràctica, treballant i cuinant el peix, una activitat que s'ha fet al MARAM.Hi participen alumnes de 3er d'ESO de l'institut El Pedró, que han pogut conèixer de primera ma l'anxova, la sardina i el sorell, que s'han après a tallar i cuinar.L'objectiu, ben clar, acostar el peix blau als joves.Pels alumnes és una activitat diferent, al principi amb cares una mica de fàstic, al haver de taller i netejar el peix. Després sorpresos i engrescats.Sens dubte l'anxova i el peix blau són productes que mostren l'Escala arreu.Ara mateix és en marxa el projecte 'Viu en blau' al que es sumen activitats com 'De l'aula a la taula'.El resultat final ben atractiu al gust i a la vista, amb una quiche de sardines i pebrots amb masa d'olives, un sorell en escabetx tradicional i unes anxoves en tempura.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar