Publicitat
Publicitat

El benjamí de rítmica queda segon a Amposta i el patinatge i la natació s'exhibeixen

El Club de Rítmica de l'Escala aconsegueix una meritòria segona posició a la modalitat de conjunt a la final de Catalunya d'Amposta. Algunes gimnastes del club també han competit en categoria individual. També aquest cap de setmana hi han hagut les exhibicions de patinatge i de natació sincronitzada.

El conjunt de categoria benjamí A del Club de Rítmica de l’Escala ha quedat segon de Catalunya a la final nacional que s’ha disputat aquest cap de setmana a Amposta. L'equip el formaven cinc gimnastes locals: Laia Lamarca, Laia Piñana, Carla Giménez i Joana i Paula Bonachera. Era la primera vegada que les escalenques competien en un campionat d’aquestes característiques. 

L'equip campió va ser el Santa Coloma de Farners. I en categoria individual, Nina Piquer (maces), Clàudia Parramont (pilota) i Martina Leone (mans lliures) han quedat setenes; Carla Giménez vuitena (aro), Ingrid Jiménez dotzena (pilota) i Laia Lamarca tretzena (mans lliures).

Aquest cap de setmana també serà recordat per les dues exhibicions que han fet les alumnes de patinatge i natació. De fet, han estat les primeres que han fet. L’exhibició del Club Patinatge Artístic l’Escala es va celebrar diumenge a la tarda al pavelló. El club convidat era el Club Patinatge Artístic Palafrugell, un club que va actuar individualment, per parelles i per grups. 

Les escalenques que des del setembre que entrenen van ensenyar tot el que porten après durant aquests mesos. Trencaven el gel amb una actuació grupal a ritme d’Hallellua i després actuaven per grups. El grup 1 va ballar Anem a la platja. No hi van faltar ni els banyadors, ni les ulleres de sol ni tampoc els pareos; el grup 2 actuava amb Viaje a Hawai. Les nenes després de passejar per l'aeroport troben finalment la porta d'embarcament i el grup 3, Chanel. Es desperten, prenen un bany refrescant, es fa tard i els falta el perfum. I tancava l’acte una actuació grupal amb una sorpresa final. Les mares, que també patinen, van sortir a la pista a ballar amb les seves filles. 

I del pavelló a la piscina. I és que dissabte el migdia va ser el moment de l’exhibició del grup de natació sincronitzada format per una vintena de noies. Elles, a diferència de les de patinatge, fa cinc anys que entrenen i aquesta ha estat la primera actuació a l’Escala. Van ser un total de deu actuacions amb temes ben diferents des del Voilà fins a New Rules. Les posades en escena eren individuals, per parelles i per grups.

Les nedadores entrenen cada divendres a la piscina. Al principi aprenen el desplaçament dins l'aigua i ja després proven exercicis com aixecar la cama.

Un cap de setmana doncs de gimnàstica rítmica, patinatge i natació sincronitzada.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar