Publicitat
Publicitat

Inscripció oberta als serveis de reforç escolar per infants i adolescents

Al mes de juliol es posaran en marxa els dos serveis de reforç escolar per infants i el curset lúdic-educatiu per a adolescents previstos per l'Ajuntament de l'Escala. Ambdós serveis estan pensants per acompanyar els estudiants que presenten majors dificultats a nivell educatiu. El termini d'inscripció finalitza el 27 de juliol. 

S'obre el període d'inscripció als cursos de reforç escolar per infants i adolescents que l'Ajuntament de l'Escala ha previst per aquest juliol 2022. S'ofereixen dos tipus de cursos de repàs escolar. El primer, adreçat a alumnes de 3er a 6è, preferentment però no exclusivament que es farà al Centre Cívic "Xalem". El segon es planteja com un reforç lúdic-educatiu per a adolescents entre 12 i 17 anys que cursen l'ESO i prioritzant el primer cicle de primer i segon. Aquest darrer es farà a l'Esbotzada.

L'objectiu d'aquests serveis son reforçar els continguts curriculars donats durant el curs escolar dels infants i/o adolescents, millorar els hàbits d'estudi i treballar les seves potencialitats. Com a afegit, es requereix l'empadronament a l'Escala i les Àrees Socials i d'Educació valoraran les sol·licituds presentades. 

El curset d'adolescents es planteja com una activitat lúdica i d'estudi, proposant diferents activitats fora del reforç i el coneixement, com sortides el divendres per incentivar als alumnes a estudiar durant l'estiu.  El curs d'infants té una durada de dos mesos, juliol i agost i els adolescents només es farà durant el mes de juliol. El termini del periode d'inscripció s'acaba el 27 de juliol. Poden trucar o enviar un Whatsapp al 689 352 700 de les 15h a les 20h de dilluns a divendres o enviar un email a educadores.alternativa@gmail.com

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar