Publicitat
Publicitat

Orquestra de l'Escola de Música 'El Gavià' a la Riba, abans de les vacances

L'Escola de Música municipal 'El Gavià' tanca la gira escalenca amb un concert d'orquestra a la Riba. Big band, combos, mambo i diferents estils presentats en un repertori alegre i variat van posar banda sonora al centre del poble donant la benvinguda a l'estiu i despendint-se del curs 2021-2022.

L'Escola de Música municipal 'El Gavià' ha estat presentant en diferents concerts les agrupacions musicals i el talent de l'alumnat com a cloenda del curs 2021-2022. El darrer acte ha estat la mostra orquestral a la Riba, la formació musical més gran del centre, amb actuacions de Big Band, combos, mambo i, entre aquests a destacar, l'acompanyament d'Olga Morral amb l'acordió. Els alumnes i els professors de música des de fa unes setmanes que estan mostran el seu talent en diferents espais i llocs públics de l'Escala.

La gira escalenca es dona per acabada fins el curs vinent. Ara bé, 'El Gavià' reprèn el projecte 'Música als pobles' amb el que duu la música als pobles dels alumnes que cursen a l'Escala però estan empadronats a un altre municipi. Aquest serà el segon any que repeteixen a Viladamat i a Colomers. Les actuacions es faran durant el mes de juliol, per acabar de completar la gira musical abans de les vacances. 

Recordar que el període de matrícules estarà obert l del 4 al 15 de juliol via presencial de les 9:30h a les 14:00h o via telemàtica a través de l'adreça info@elgavia.org. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar