Publicitat
Publicitat

Cap de setmana musical a l'Escala amb Ganxet Elèctric i Pol Batlle i Rita Payés

Aquest cap de setmana ha coincidit l'inici de del V Cicle d'Arrel i Saleró 2022 amb el final de l'agenda primaveral del Festival Portalblau 2022. L'agrupació Ganxet Elèctric obria el cicle de música de proximitat al pati del Clos del Pastor. Pol Batlle presentava el nou disc "Salt Mortal" acompanyat de Rita Payés a l'Alfolí de la Sal. 

Cap de setmana amb propostes musicals de proximitat a l'Escala. L'obertura del V Cicle d'Arrel i Salero 2022 coincidia amb el final del programa de primavera del Portalblau. Ambdós festivals van tenir una rebuda excel·lent. El primer es va celebrar a Clos del Llop amb l'agrupació Ganxet Elèctric i, el segon, a l'Alfolí de la Sal amb la presentació del nou disc de Pol Batlle, "Salt Mortal", acompanyat de Rita Payés a la veu i el trombó.

El V Cicle d'Arrel i Salero inaugurava el primer de cinc concerts amb la proposta de cants populars i col·lectiu de Ganxet Elèctric.

Ganxet Elèctric és una variant interactiva del reconegut grup català Germà Negre, en acústic i amb versió duet. El duo musical presenta un repertori de tradició oral i d'intercanvi amb el públic. Un format, avui en dia, inèdit.

A l'Alfolí de la Sal es va presentar el nou treball discogràfic del músic de Gavà, Pol Batlle, "Salt Mortal", acompanyat d'una altra prestigiosa veu, Rita Payés. El nou treball presentat en exclusiva a l'Escala és guardonat als Latin Grammys Juan Berbín.

 

El folk metafísic va posar punt i final al nou programa de primavera del Festival Portalblau. Però aquest tancament també donava la benvinguda a l'agenda d'estiu que s'encentarà el 2 de juliol. Aquest darrer concert col·laborava amb el mercat de Música Viva de Vic.

Els dos concerts han donat pas a un estiu ple d'ofertes musicals a l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar