Publicitat
Publicitat

Oreig de Mar estrena temporada al CER

El grup d'havaneres Oreig de Mar estrena temporada d'estiu al pati del CER. El seu repertori d'havaneres, sardanes i valsets mariners va fer gaudir de valent un públic fidel que va omplir el recinte.

El CER ha estrenat aquest cap de setmana la segona temporada de concerts d'estiu. I ho ha fet al ritme de les havaneres que va cantar el grup escalenc Oreig de Mar divendres passat a la nit al pati del Centre Cultural Xavier Vilanova. Era un inici de la temporada del CER però també estrenava campanya d'estiu el grup.

El grup Oreig de Mar el formen Isidre Pagès, Agnès Palet, Carles Alaball i Florenci Trullàs. Formació que ja té una desena d'actuacions compromeses per aquest estiu.

 La cantada de divendres ja és habitual cada principi de temporada. El grup l'ofereix gratuïtament com a compensació per la cessió del local d'assaig que els ofereix el CER. I cada any sol ser una actuació íntima per un públic molt fidel.

La temporada regular d'actuacions es faran tots els dijous, del 30 de juny al 28 d'agost, exceptuant-ne el primer dijous d'agost, per no coincidir amb la cantada d'havaneres de La Platja. Aquella setmana, l'actuació es passa al dissabte, dissabte 09 d'agost.Isidre Pagès, Agnès Palet, Carles Alaball i Florenci Trullàs

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar