Publicitat
Publicitat

Obertura oficina de turisme de l'entrada nord

Aquesta setmana s'ha obert l'oficina de turisme de l'entrada nord, on el gruix de visitants que s'hi atenen són visitants de primera estada al municipi. I l'1 de juliol s'obre una tercera oficina, aquesta al MAC-Empúries.

L'oficina de turisme de l'entrada nord, accessible des del giratori d'accés a la carretera de Sant Martí d'Empúries, ha obert portes aquesta setmana, coincidint amb l'activació de la resta de serveis de temporada d'estiu com son les zones blaves, el socorrisme de platges i els suports d'estiu a la policia local.L'oficina obre, de moment, el que resta de juny en horari de nou a tres i després, els mesos de juliol i agost, de nou del matí a vuit del vespre de forma ininterrompuda.

El perfil de visitants que rep aquesta oficina és molt deferent del que entra a l'oficina central, a la plaça de les escoles.

Val a dir, però, que a banda de la informació turística, aquestes oficines presten altres serveis complementaris com per exemple el de lloguer de bicicletes, uqe permeten una visita més sostenible de l'entorn de l'Escala.Estrictament el que és els mesos de juliol i d'agost s'obrirà encara una tercera oficina de turisme, ubicada aquesta a les instal·lacions del centre de recepció de visitants del MAC-Empúries.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar