Publicitat
Publicitat

Estel Pons es desvincula del futbol per centrar-se en l'atletisme

Fins ara compaginava futbol i atletisme, però finalment s'ha decantat pel llançament de pes. L'escalenca Estel Pons fa un any i mig que ha conegut aquesta modalitat i està molt contenta amb la seva evolució. El seu primer gran campionat ha estat a l'estadi madrileny de Vallhermoso.

Estel Pons es decanta finalment per l'atletisme. Fa un any i mig que l'escalenca compaginava futbol, atletisme i també universitat fins que ha arribat un punt que ha hagut d'escollir per poder tenir més temps per a ella i per a la seva família. Després de mesos reflexionant ha pres la decisió. S'ha decantat pel llançament de pes. Actualment, jugava amb el Girona de futbol femení a la Primera Divisió, la preferent juvenil, però anteriorment va jugar set temporades amb l'Estartit. I des de fa un any i mig que defensa la samarreta del GEIG. 

En el rànquing català de la categoria sub-20 ocupa la segona posició mentre que en la modalitat absoluta és la cinquena. I a la categoria sub-20 espanyola és tretzena. Tot això ho ha aconseguit entrenant tres hores diàries.

 

Els campionats d'Espanya són el 16 de juliol, però per ser-hi hauria de fer la mínima el dia 3. La seva marca actual és d'11,16 i hauria d'arribar als 11,50. Hi hauria també la opció de repesca en cas que fes 11,30. I sembla que Pons s'animarà a partir del setembre amb el llançament de martell. El que té clar és que tard o d'hora despenjarà les botes de futbol.

 

Aquest passat cap de setmana ha competit al Campionat de Clubs amb el Cornellà a Monzón (Alacant), ja que el GEiEG n'és el seu filial. Les noies van quedar primeres a la final de permanència de Primera Divisió mentre que el Playas de Castellón, el club d'Aitana Radsma, va quedar segon a la final de la Divisió d'Honor. El pròxim dilluns més informació sobre Estel Pons al Zona Mixta de Ràdio l'Escala i a l'Esports10 de Canal10 Empordà.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar