Publicitat
Publicitat

En marxa una nova edició de 'De l'aula a la taula'

En marxa una nova edició de 'De l'aula a la taula' un projecte que vol acostar el peix als més joves, enguany dedicada exclusivament al peix blau. Consta de xerrades als alumnes i d'una classe pràctica treballant el peix i cuinant, que es farà al MARAM.

Conèixer quines són les espècies de peix blau que arriben a la llotja de l'Escala, la feina dels pescadors, saber interpretar les etiquetes, com cuinar el peix, o tenir clar les diferències entre menjar un peix fresc o menjar-lo congelat o processat. Són temes que s'explicaven a alumnes de 3er d'ESO de l'Institut El Pedró de l'Escala dins unes noves jornades del projecte 'De l'aula a la taula'.L'objectiu és conscienciar els més joves de la importància del consum de peix en la dieta habitual, un producte que per una o altra raó costa d'introduir.Les jornades consten de dues parts, una primera teòrica i participativa a la vegada amb xerrades a les aules, i una segona on els joves aprenen a manipular i cuinar el peix.Dilluns i dimarts de la setmana vinent els alumnes aniran al MARAM on aprendran com manipular el peix i a cuinar-lo.

El programa compta amb el suport de l'ajuntament de l'Escala, el MARAM i el DIPSALUT de la Diputació de Girona.La xerrada als alumnes de tercer d'ESO es podrà veure íntegre dimecres de la setmana vinent a l'espai de conferència, a les 9 del vespre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar