Publicitat
Publicitat

Precs i preguntes del ple ordinari de dilluns

Les deficiències al servei de recollida d'escombraries, la crítica per les tasques de pintura de carrers en dies festius o els horaris de reunió del consell de Salut, qüestions plantejades per l'oposició a l'apartat de precs i preguntes del ple de dilluns.

El servei de neteja viària i recollida d'escombraries continua sembrant crítiques. ERC va treure el cas al ple de dilluns, denunciant el mal estat de molts dels nous contenidors instal·lats fa pocs mesos.

Era un dels diferents temes qüestionats des del grup republicà , que es va interessar també per la qualitat de l'aigua del Rec del Molí, ara que ja estem en temporada turística, per la font de la cantonada entre el carrer del Mar i carrer Perris, recentment arrencada, entre d'altres temes.Pel regidor de serveis, Robert Figueras, es farà corregir la qüestió dels contenidors.

També Figueras va puntualitzar que les anàlisis més recents rebudes demostren que s'ha solucionat el problema que en les últimes temporades feia aparèixer la platja del Rec com un punt negre del nostre litoral pel que fa a la qualitat de l'aigua. La qüestió de la font, inclosa dins el catàleg patrimonial de l'Escala, com que es troba en una finca privada, es requerirà a la propietat perquè la restitueixi.Des de Gent de l'Escala, el regidor Carles Carlà, es va posar de manifest el malestar generat pels treballs de pintura de la senyalització als carrers, especialment pel fet que treballar fins i tot en diades festives com el dilluns de pasqua granada.

Carlà va intervenir també per demanar informació sobre la posada en funcionament del web d'avisos. Va ser el mateix Robert Figueras qui va respondre aquesta qüestió, apuntant que cada any es fa amb l'arribada del bon temps, si bé va acceptar que podria haver-se evitat les incomoditats del dilluns de Pasqua.

Pel que fa al web d'avisos, se li va respondre que l'eina es fa servir i que en poques setmanes des de la seva posada en funcionament ja s'han rebut i s'estan tramitant més de 70 avisos. Des d'EnComú l'Escala, Albert Pons va insistir en sol·licitar que les reunions del Consell de Salut es facin en un horari compatible amb la jornada laboral.

La propera sessió ordinària del ple se celebrarà, tot sembla indicar, el 18 de juliol. Abans, possiblement n'hi haurà una d'extraordinària

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar