Publicitat
Publicitat

El CER programa deu concerts a la fresca aquest estiu

El CER l'Escala ha programat fins a deu concerts aquest estiu al pati del centre. El primer serà aquest mateix divendres a partir de les deu de la nit amb una cantada d'havaneres. La programació propiament dita començarà a partir de dijous 30 i culminarà l'últim dijous d'agost.

Deu concerts al pati del CER l'Escala. Aquesta és la programació que ha preparat l'entitat pels mesos de juny, juliol i agost. El CER continua apostant per amenitzar l'estiu amb dosis musicals abraçant diferents estils com ara la rumba i el jazz. El primer serà ja aquest mateix divendres a partir de les deu de la nit amb una cantada d'havaneres amb el grup Oreig de Mar. L'aforament és limitat i es recomana fer reserva prèvia al bar.

El primer concert en dijous serà el pròxim 30 de juny amb el grup Biterna i el desè i últim serà el dijous 25 d'agost. Com ja es tradició, el primer dijous d'agost, el CER no programa cap concert perquè és nit havaneres a la platja i per aquest motiu mou el concert a dissabte 6, que enguany serà de sardanes a càrrec de La Principal de l'Escala.

Per tant, els dies 17 i 30 de juny; el 7, 14, 21 i 28 de juliol i el 6, 11, 18 i 28 d'agost, el CER l'Escala proposa diferents grups musicals per passar un estiu amb molt de ritme.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar