Publicitat
Publicitat

El Club Nàutic inaugura l'estiu en el Marina Day 2022

Una cinquantena de participants al Marina Day del Club Nàutic. Un any més, consistent en diada de portes obertes per gaudir de les instal·lacions, els serveis i les activitats que ofereix el Club.

El Club Nàutic de l'Escala dona la benvinguda a la calor i el bon temps amb l'edició 2022 del Marina Day. La jornada ha començat a l’aigua, amb diverses propostes nàutiques i de lleure. Des de l’Escola de Vela del Club els visitants han pogut gaudir de sortides amb amics i familiars de vela lleugera, vela de creuer, caiac, stand up paddle i rem de mar. També s'ha pogut optar per les excursions amb moto aquàtica fins a La Foradada amb Jet Ski L’Escala, mentre que des de Novaimport s’ha ofert la possibilitat de llogar embarcacions a motor i a vela.La participació enguany ha rondat una cinquantena de persones. Marina Day és una iniciativa impulsada per l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (Acpet) amb el suport de Ports de la Generalitat, Turisme de Barcelona i el Patronat de Turisme Costa Brava per tal d'omplir els ports d'activitats en família.  

El Marina Day també és una jornada de concienciació, divulgació i coneixement de l'entorn marí del Club. En aquest sentit, s'ha celebrat una  conferència sobre la posidònia a càrrec de Boris Weitzmann, assessor extern del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. L'acte tenia lloc a la sala del Restaurant & Gastrobar Bol Roig, que precisament reobria portes la setmana passada.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar