Publicitat
Publicitat

La Reina de Saba, guanyadora del Carnaval d’Estiu de l’Escala

Molt bon balanç de la rua nocturna del Carnaval d'Estiu de l'Escala, després de dos anys sense poder-se celebrar el carnaval. La Reina de Saba guanya aquesta edició a les dues categories millor carrossa i millor comparsa. Una activitat que va reunir molt públic des de Riells fins a la platja. 

L'Escala viu de nou el Carnaval, va ser el dissabte a la nit amb la seva versió d'estiu. Un dia d'alegries, emocions i molta gresca, marcat per un dia extremadament calorós i amb molt d'ambient a la zona del passeig marítim fins a la platja. I és que el públic també esperava amb ganes el retorn del Carnaval, com és normal els escalencs i veïns del municipi es van barrejar amb els estrangers que passen les seves vacances a l'Escala. 

 

Per aquesta esperada tercera edició s'ha comptat només amb les vuit colles locals i s'ha allargat el recorregut acabant a la platja i no al monument de la cobla com en edicions anteriors. Pel que fa a els participants es va poder veure tribus africanes, fantasmes, peixos, bombers, cubans, índies i molins de vent, tots capitanejats per la carrossa de la batuscala. Carrosses adaptades amb punts de llum i complements LED, per lluir i oferir un toc diferencial respecte els tradicionals carnavals d'hivern. Els carrossaires han treballat a contrarellotge per tenir a temps les seves propostes i tot i el poc temps s'han pogut veure carrosses molt elaborades.

 

A l'edició d'enguany hi ha hagut tres clars guanyadors pel que fa a la categoria de carrosses el premi gran ha caigut a la Reina de Saba qui també s'ha emportat el primer premi de comparsa. Sabor Cubano del CER s'ha emportat el segon premi de carrosses gràcies al seu gran cotxe, les cubanes del CER també van aconseguir el tercer premi de ball. Tancava el rànquing Els Fantasmes del grup punt de soldadura, guanyadora del tercer premi de carrosses i segon de comparesses. A més el jurat van premiar amb menció especial la carrossa 'Envàs, al mar no hi vas'. 

 

Després de la desfilada tots els participants anaven a la sala polivalent on els esperava un sopar fet per la mateixa comissió i és tancava el retorn de la festa de la disbauxa ja passades les dues de la nit amb el grup Tutú Keké i la ja tradicional el ball de la Farandola.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar