Publicitat
Publicitat

Entrem en una intensa onada de calor

Avui entra una nova onada de calor que portarà temperatures per sobre dels 30 graus cada dia almenys fins a mitjans de la setmana vinent. Es demana prendre precaucions per evitar els horaris de màxima calor, especialment en aquells col·lectius més vulnerables.

A partir d'avui i almenys fins a mitjans de la setmana vinent, l'entrada d'una nova massa d'aire africana provocarà un nou augment de temperatura significatiu. La temperatura superarà cada dia els 30 graus de màxima, temperatures de ple estiu, tot i trobar-nos encara a deu dies de l'entrada formal de l'estiu astronòmic.

Aquesta calorada és important, bàsicament per dos motius.

Cal, doncs, prendre precaucions i tenir en compte les recomanacions bàsiques per fer front a aquest episodi i no posar en risc la salut.Les autoritats sanitàries recomanen romandre, sempre que es pugui, a l'ombra i, si pot ser en llocs frescos, beure aigua abundant, encara que no es tingui set, evitar sortir al carrer en les hores de més calor.Si s'ha de sortir al carrer, cal portar roba lleugera i fresca, calçat còmode, fresc i transpirable, així com barret i ulleres de sol.Per mantenir la temperatura més fresca possible a casa, una bona solució és abaixar les persianes per evitar que entri la calor. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar