Publicitat
Publicitat

'Maresia', projecte guanyador en la Menció Especial del Festival Inund'Art

El projecte 'Maresia' de les guanyadores de la Beca Primavera de l'Escala ha estat seleccionat com a obra guanyadora en la Menció Especial del Festival Inund'Art. 

L'obra de les becàries de tardor, Azucena Momo i Maria Alzamora, 'Maresia' ha estat seleccionada guanyadora de la Menció Especial del premi Inund'Art 2022. El projecte està promogut per la Coordinació Territorial de Joventut de la Generalitat de Catalunya de Girona i forma part d'una exposició itinerant al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, a la Sala d'Art Jove de Barcelona i Ca l'Anita de Roses. 

Les artistes ens mostren, mitjançant un muntatge visual trinòmic, la seva experiència a la vila de l'Escala. 'Maresia' és una obra audiovisual que pretén capturar les diferents sensacions viscudes durant aquests dos mesos de treball, convivència i investigació. El nom de l'obra fa referència a un mot inventat, 'Maresia' que connota l'olor del mar. 'Maresia' és una peça que parteix del paisatge i de l'observació en un únic escenari, l'Escala.

Inund’Art és una iniciativa que dona visibilitat a les noves formes d'art contemporani en un espai de reflexió i intercanvi cultural dins de la demarcació de Girona per impulsar grup d'artistes i professionals. Des de l'any 2005, el projecte ha vist passar persones que han deixat la seva empremta per convertir Inund’Art en un festival de referència en el món de l’art contemporani. Actualment, la mostra s’ha convertit en un festival estratègic i referent al territori nacional català dins el camp de les arts visuals i les propostes interdisciplinàries, on les arts són l’eix central. Inund’Art és una plataforma cultural per a la promoció de la creació, la producció i l’exhibició.

'Maresia' estarà exposada a partir del 5 de juliol fins el 31 de juliol a la Casa de Cultura de Girona, conjuntament amb 10 artistes més de les arts visuals en una exposició col·lectiva. Els horaris d'exposició són de dimarts a divendres d’11h a 20h i dissabtes d’11h a 18h. Per més informació podeu consultar la web www.inundart.org.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar