Publicitat
Publicitat

Tornen les rues i torna el Carnaval

Les carrosses de carnaval s'estrenen el dissabte 11 a les nou del vespre pels carrers de l'Escala. Malgrat les restriccions de la pandèmia, el carnaval s'ha pogut recuperar en una època insòlita, l'estiu. Enguany és la segona edició que es celebra la rua de Carnaval en temperatures més agradables.

Tornen les rues i torna el Carnaval. La pandèmia ha restringit diversos esdeveniments al llarg d'aquests dos anys i un d'ells ha estat l'esperada festa del Carnaval. L'Escala té un llarg llegat d'acollir rues, carrosses, comparses i disfresses pels seus carrers. El dissabte 11, el municipi es tornarà a emplenar de rauxa, festa i colors. A les nou del vespre s'engegarà la rua amb el punt de partida a la Plaça de l'Univers. El recorregut serà el següent: passant el Passeig de Riells, Passeig Lluís Albert, el Port d'en Perris, la Platja i la Plaça del Peix.

En aquesta darrera setmana s'estan enllestint els últims preparatius. L'associació de Carnaval 'La Farandola' s'ha recollit en una nau industrial de l'Escala per acabar d'armar les carrosses. Aquesta és una època insòlita per celebrar el Carnaval, però, certament, s'espera amb molta expectativa i és un acte que dinamitza la temporada d'estiu.

Nit, llums i batucades. La rua 2022 és una victòria anticipada ja que les associacions carnavaleres no han pogut gaudir de la festivitat en aquests dos últims anys per les restriccions de la covid-19. S'espera que l'Escala es cobreixi d'una aura festival, al pur estil de Janeiro. Tot seguit, a mitjanit, la rua s'enllaçarà amb el ball de disfresses a càrrer del grup de versions Tutú Keké a la Sala Polivalent.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar