Publicitat
Publicitat

Festa de final de curs de les Arts Marcials

115 alumnes d'arts marcials de l'Escala han rebut els diplomes de final de curs. L'acte de reconeixements ha coincidit amb la primera dècada del club i s'ha celebrat en una jornada d'examinació, actes de cloenda, butifarrada i festa final a la Sala Polivalent. 

Fa deu anys que les arts marcials han arribat  l'Escala, un club que va sorgir el 2012 gràcies a Jordi Cebrià. Enguany s'ha celebrat la desena festa de cloenda amb 115 alumnes premiats pels seus aprenentatges i constància en el Jujitsu. El club ha apostat per una disciplina esportiva alternativa que, com comentava la regidora Marta Rodeja en l'acte, ha contribuit tant en la intel·ligència com la disciplina col·lectiva del municipi. Tot i els impediments de la pandèmia, els 10 anys d'arts marcials han deixat petjada  l'Escala. 

En total han passat de curs 86 alumnes junior, 24 adults i 5 del jujitsu adaptat. El club compta des de fa anys amb un grup amb persones amb mobilitat reduïda, essent pionera en fer classes inclusives en aquest aspecte.

Les classes acaben el 16 de juny, coincidint amb el curs escolar. La Sala Polivalent ha servit d'escenari d'examens, actes, butifarrada i festa de cloenda. El prospecte es seguir amb el Jujitsu i, sobretot, que se segueixi cursant al CER. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar