Publicitat
Publicitat

L'Escala adapta les rutes culturals a la demanada dels visitants

L'oferta de visites culturals al municipi es varia de cara a aquest estiu. S'ha analitzat quina és la demanada i s'ha adaptat la oferta. És un dels temes tractats a la Casa de la Vila de Canal 10 amb el regidor de Patrimoni Martí Guinart.

El turisme cultural i que busca conèixer el patrimoni dels llocs que visita es constata que va a l'alça estiu rere estiu, i sobretot també durant la resta de l'any.D'aquí que des de l'Escala l'oferta en aquest sentit sigui cada vegada més àmplia, amb rutes i visites guiades  que també es van adaptant a la demanda.A la vegada la procedència dels visitants està canviant.L'Alfolí o els museus de l'Anxova i de la Sal, sumats al MAC Empúries representen una potent oferta cultural.Cal destacar també el paper de Víctor Català, que també atreu molts visitants. El Clos del Pastor, dedicat a l'escriptora escalenca entra a la última fase de reforma i museïtzació.

Martí Guinart ho comentava a La casa de la Vila de Canal 10 Empordà ,on entre d'altres, també es referia al patrimoni immaterial, al taller de canço trtadicional que aquest passat cap de setmana ha posat punt i final a una nova edició.Anunciava més pressupost i concerts durant tot l'estiu.

La Casa de la Vila es pot tornar a veure en reemissions per la TDT i a la carta a www.canal10.cat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar