Publicitat
Publicitat

Engeguen les jornades gastronòmiques del peix blau

Engeguen les jornades gastronòmiques del peix blau que s'allargaran fins a finals de mes amb la participació de 12 restaurants del municipi. L'inici de les jornades l'han posat una cantada d'havaneres i una sardinada popular.

Una sardinada popular i una cantada d'havaneres ha donat el tret de sortida a les primeres Jornades gastronòmiques del Peix Blau de l'Escala.S'han servit més de 300 racions de pa amb sardines.És  l'inici de 12 dies on el  peix blau és el protagonista i amb la participació de fins a 12 restaurants del municipi que posen el peix blau en un lloc preferents als seus menús.Vist l'èxit la sardinada es podria quedar definitivament a l'agenda d'activitats de l'Escala, recuperant la que habitualment es feia per Carnaval.

És una activitat inclosa dins el projecte 'Viu en blau', promogut per la confraria de Pescadors, que entre d'altres busca acostar el port pesquer al municipi.Les activitats s'han completat amb una cantada d'havaneres a càrrec del grup 'Les anxovetes', més peix blau al menú.Queden dons dotxe dies on el peix blau és el protagonista als restaurants de l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar