Publicitat
Publicitat

Èxit de participació a l'Assemblea del Consell de la Gent Gran

Ahir es va celebrar l'Assemblea del Consell de la Gent Gran al Casal del Jubilat. El Consell Comarcal va oferir un espai de conversa per recollir les necessitats i reactivar els debats de les persones grans de la comarca de l'Alt Empordà.

Ahir a la tarda, el Casal del Jubilat de l'Escala va acollir l'Assemblea del Consell de la Gent Gran, un espai de discussió i debat per escoltar les necessitats de les persones grans, adaptar les activitats i polítiques que es realitzen a la comarca de l'Alt Empordà.

A la reunió van assistir representants del consistori, tals com Dolors Quer, presidenta de l'Alt Empordà al Consell de la Gent Gran de Catalunya, Gloria Plà i Laia Sanz, tècniques comarcals, Alfons Martí, representant de la gent gran de l'Escala i Ramona Viella Bosch, regidora d'Atenció a les Persones de l'Ajuntament de l'Escala. L'objectiu és obrir reflexió sobre les necessitats que tinguin les persones grans del municipi i poder reivindicar els seus drets. 

 

Els tècnics comarcals acompanyaran en les qüestions administratives i en els estatuts que reculli l'organisme assembleari.

  

El debat va recollir experiències locals, des del problema inherent del transport públic a l'Escala a la bretxa digital de la gent gran. La pandèmia va remarcar molt aquestes fronteres i el propòsit és assistir aquestes mancances. 

  

L'Assemblea busca definir les principals línies de treball de les propostes i les necessitats identificades pels professionals de l'àrea de Benestar del Consell Comarcal.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar