Publicitat
Publicitat

Aquest cap de setmana Viu en Blau

Avui ha iniciat la jornada gastronòmica 'Viu en Blau' amb la participació de 12 restaurants del municipi. La campanya comptarà com a tret de sortida amb una sardinada popular i un concert d'havaneres que es farà demà a les dotze del migdia a la Riba.

Des d'avui l'Escala acull la jornada gastronòmica del peix blau, una iniciativa que forma part de les activitats del projecte Viu en Blau. En el cas de la campanya gastronòmica, ha involucrat a un total de 12 restaurants locals que del 27 de maig al 12 de juny oferiran des d'aperitius especials elaborats per l'ocasió a menús sencers en què el peix blau és protagonista. La campanya comptarà com a tret de sortida amb una sardinada popular, que es farà aquest dissabte, a les 12 del migdia, a la Riba. L'acte comptarà amb l'actuació del grup Les Anxovetes. 

 

La campanya gastronòmica neix amb voluntat de permanència, per tal que se celebri cada any a l'Escala, convertint-se així en un esdeveniment anual del municipi. Aquest any els restaurants participants són: El Bistro del Mar, El Grop, El Molí de l'Escala, El Roser 2, Kairos, Korpilombolo, La Clota, La Llar dels Pescadors, Mas Concas, Mery-Lou, Mos i Myriam. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar